Innan vi packar ihop för julledigheter vill vi passa på och rikta ett stort och varmt tack till er alla som kommit på event, som gillat och delat våra inlägg och som på olika sätt peppat och stöttat FIN I VÄST under året!⁠

Tack vill vi rikta även till våra samarbetsparters, de olika paraplyn vi kunnat verka under och er som bokat in oss under 2019: Axevalla Folkhögskola, Borås Konstmuseum, Finlandsinstitutet i Stockholm, Gemenskap i Olikheter – ABF, Gothenburg Culture Festival, Göteborgs Finska Unga – Göteborgin Suomalaiset Nuoret, Göteborgs Konstmuseum, Hanaholmen – Kulturcentrum, Häng på Hamngatan, Sverigefinska Riksförbundet Göteborg & Bohus distrikt – Ruotsinsuomalaisten Keskusliitto Göteborgin & Bohusin piiri, Sverigefinska Ungdomsförbundet – Ruotsinsuomalaisten Nuorten Liitto, Konstmuseet i Skövde, Kulturnatta i Göteborg, Mukulat – barnkultur på Sverigefinska, Stora Bokbytardagen, Trollhättans stad barnomsorg, Trollhättans Stadsbibliotek, Uddevalla Stadsbibliotek, Uddevalla kommun finskt förvaltningsområde & Vasta – En sverigefinsk förening.

Dessutom ett stort tack till er som beviljat bidrag och ekonomiskt stöd till oss: Västra Götalandsregionen avdelning mänskliga rättigheter, Västra Götalandsregionens kulturnämnd, Institutet för Språk och Folkminne, Göteborgs stads kulturstöd, Uddevalla Kommun Finskt förvaltningsområde och Trollhättans Stad Finskt förvaltningsområde.

Tack vara alla er har vi bland annat kunnat bjuda vår publik på musik, pyssel för barn och det finska språket till många öron.

Med det sagt önskar vi er härliga helger och ett riktigt gott nytt år!⁠

FIN I VÄST är tillbaka den 7 januari 2020 – hörs då!⁠

Ennen kuin laitamme oven säppiin ennen joululomia, haluamme kiittää lämpimästi teitä kaikkia, jotka olette käyneet tapahtumissa, olleet yhteistyökumppaneita, tykänneet tai jakaneet meidän postauksia tai jollakin muulla tavoin tsempanneet ja tukeneet FIN I VÄST:iä vuoden aikana!

Haluamme myös kiittää teitä, joiden kanssa olemme tehneet yhteistyötä, kattojärjestöjä, joiden konseptien alla olemme voineet toimia, sekä teitä, jotka olette varanneet meidät mukaan toimintaanne vuoden 2019 aikana: Axevalla Folkhögskola, Borås Konstmuseum, Finlandsinstitutet i Stockholm, Gemenskap i Olikheter – ABF, Gothenburg Culture Festival, Göteborgs Finska Unga – Göteborgin Suomalaiset Nuoret, Göteborgs Konstmuseum, Hanasaari – Kulttuurikeskus, Häng på Hamngatan, Sverigefinska Riksförbundet Göteborg & Bohus distrikt – Ruotsinsuomalaisten Keskusliitto Göteborgin & Bohusin piiri, Sverigefinska Ungdomsförbundet – Ruotsinsuomalaisten Nuorten Liitto, Konstmuseet i Skövde, Kulturnatta i Göteborg, Mukulat – barnkultur på Sverigefinska, Stora Bokbytardagen, Trollhättans stad barnomsorg, Trollhättans Stadsbibliotek, Uddevalla Stadsbibliotek, Uddevalla kommun finskt förvaltningsområde & Vasta – En sverigefinsk förening.

Haluamme myös kiittää rahoittajiamme, jotka vuonna 2019 ovat olleet Västra Götalandsregionen avdelning mänskliga rättigheter, Västra Götalandsregionens kulturnämnd, Institutet för Språk och Folkminne, Göteborgs stads kulturstöd, Uddevalla Kommun Finskt förvaltningsområde och Trollhättans Stad Finskt förvaltningsområde.

Teidän ansiosta olemme saaneet muun muassa yleisölle musiikkia, lapsille askartelua ja korville suomen kieltä!

Näiden kiitosten säestäminä toivotamme teille kaikille nautinnollisia pyhiä ja oikein hyvää uutta vuotta!

FIN I VÄST on takaisin paikalla 7. tammikuuta 2020 – kuullaan taas silloin!

Foton: Unsplash