Det här har vi väntat på: språkkurssen Kuusi palaa på Instagram är nu på riktigt! Vem som helst kan nu lära sig grunder i det finska språket genom denna geniala kurs som använder den populära appen Instagram som plattform. Men först – ett releasekalas!

DATUM: 10 oktober

TID: kl. 17.30

PLATS: Frilagret, Heurlins plats 1 – närmsta spårvagnshållplats är Järntorget

På programmet står introduktionen av kursen, mingel, Kuusi Palaa-spel till de som vågar (med priser till de bästa!) samt gratis filmvisningen av filmen En heavy resa (Hevireissu)! Filmen har finskt tal och svensk text.

Facebook-eventet med löpande uppdateringar hittar du HÄR!

Releasefesten arrangeras av Sverigefinska Ungdomsförbundet & FIN I VÄST så kom även gärna för att träffa oss som jobbar med sverigefinska kultur med ett ungdomsperspektiv!

Psst! Vet du vad ”kuusi palaa” betyder? Eller snarare – har du koll på ALLT det betyder?

Tätä olemme odottaneet: kielikurssi Kuusi palaa Instagramissa on nyt totta! Nyt kuka tahansa voi opetella suomen kielen alkeet tällä mainiolla kurssilla, joka käyttää alustana suosittua sovellusta – mutta ihan ensiksi haluaisimme kutsua teidät kaikki julkaisujuhliin!

PÄIVÄ: 10. lokakuuta

AIKA: klo. 17.30

PAIKKA: Frilagret, Heurlins plats 1 – lähin raitiovaunupysäkki: Järntorget

Ohjelmassa on kurssin esittely, minglausta, Kuusi Palaa -peli niille jotka uskaltautuvat pelaamaan (parhaat palkitaan!), sekä Hevireissu -elokuvan ilmainen näytös! Leffa on suomeksi, tekstitys ruotsiksi.

Facebook-eventin päivityksineen löydät täältä!

Julkkarit järjestää Ruotsinsuomalaisten Nuorten liitto & FIN I VÄST, joten voit myös samalla tulla tapaamaan meitä jotka työskentelevät ruotsinsuomalaisen kulttuurin parissa nuorisoperspektiivistä!

Psst! Oletko ajatellut, mitä ”kuusi palaa” tarkoittaa? Tai ennemminkin mitä KAIKKEA se tarkoittaa?


Bildmaterial från Kuusi Palaa.