Den 16 maj är det Den Stora Bokbytardagen, och vi deltar med (sverige-) finskt tema så klart! Har du böcker på finska, eller av finska, sverigefinska eller finlandssvenska författare som du läst ut? Kom till FIN I VÄSTS kontor för att byta ut dom!

Du kan även komma förbi för lite fika, finsk stämning eller om bara du är sugen på att använda det finska språket som skvalpar runt i skallen – låt oss skapa ett Lilla Sverigefinland under några timmar inom våra kontorsväggar! Välkommen!

  • VAD: Lilla Sverigefinland & bokbyte
  • NÄR: Den 16 maj kl. 14-19
  • VAR: FIN I VÄSTs kontor på Spelets Hus, Djurgårdsgatan 40, Göteborg

Bild/Kuva: Tom Hermans on Unsplash

Toukokuun 16. päivä on virallinen kirjanvaihtopäivä, ja me osallistumme tietenkin (ruotsin-) suomalaisella teemalla! Onko sinulla suomenkielisiä kirjoja, tai suomalaisten, ruotsinsuomalaisten tai suomenruotsalaisten kirjoittamia kirjoja? Tule FIN I VÄST:in konttorille vaihtamaan omasi!

Voit myös tulla pelkän fiikan & finskan perässä, jos haluat tulla käyttämään sitä osaa aivoistasi jossa suomen kieli majailee – luodaan yhdessä Pieni Ruotsinsuomi muutamaksi tunniksi konttoriimme! Tervetuloa!

  • MITÄ: Lilla Sverigefinland & kirjanvaihto
  • MILLOIN: 16. toukokuuta klo. 14-19
  • MISSÄ: FIN I VÄST:in konttori, Spelets Hus, Djurgårdsgatan 40 Marjornassa (GBG)

Bild / Kuva: Thought Catalog on Unsplash