Sverigefinnarnas dag firas söndagen den 24 februari och de olika förvaltningsområdena har aktiviteter på själva dagen men även under veckorna innan och efter. Här har vi samlat ihop aktiviteter vi tycker låter intressanta för barn, unga, och unga vuxna!

Ruotsinsuomalaisten päivää vietetään taas sunnuntaina 24. helmikuuta ja eri hallintoaluekunnissa on aktiviteetteja sekä itse juhlapäivänä, että sitä ympäröivien viikkojen aikana. Olemme koonneet yhteen aktiviteetteja, jotka meist kuulostaisi sopivilta lapsille, nuorille ja nuorille aikuisille!

Borås:

24/2 kl. 14: Pyssel och clownen Raimondo för barn! Lapsille askartelua ja Raimondo-klovni! Info här. / Infoa tästä.

Göteborg:

21/2 kl. 19: Teaterversion av Kafkas förvandlingen på Storan! Teatteriesitys Kafkan Muodonmuutoksesta Storanilla! Info här. / Infoa tästä.

22/2 kl. 13: Konsert för barn på Tuve bibliotek, Vastarannan siili uppträder! Lastenkonsertti Toven kirjastossa, Vastarannan siili esiintyy! Info här. / Infoa tästä.

22/2 kl. 17.30: Den nya Okänd Soldat (långa versionen) på Bio Roy! Uusi Tuntematon sotilas (pitkä versio) Bio Royssa! Info här. / Infoa tästä.

24/2 kl. 13: Barnteatern ”Med sisu och stora drömmar” berättar om Finlands väg till självständighet på ett barnvänligt sätt! Lastenteatteri ”Sisu ja suuret unelmat” kertoo Suomen tiestä itsenäisyyten lapsille sopivalla tavalla. Info här. / Infoa tästä.

24/2 kl. 13: Förutom barnteater gästas Storan av Podden Finnjävlar och bandet Surunmaa bjuder på konsert! Lastenteatterin lisäksi Storanilla on nähtävissä Finnjävlar-podcastin porukkaa sekä Surunmaa-yhtyeen konsertti! Info här. /Infoa tästä.

27/2 kl. 16-19: Himmeli-workshop med FIN I VÄST på Göteborgs Konstmuseum, alla välkomna! Himmeli-workshop FIN I VÄST:in kanssa taidemuseolla, kaikki tervetulleita! Info här/ Infoa tästä & här/tästä.

28/2 kl. 18: Kalevala-dagen på Stadsbiblioteket där Anna Heikkinens berättar om identitet samt sjunger tango! Kalevalanpäivä Kaupunginkirjastolla, jossa Anna Heikkinen puhuu identiteetistä, sekä laulaa tangoa! Info här. / Infoa tästä.

Skövde:

23/2 kl. 11: Konsert för barn, Vastarannan siili uppträder! Lastenkonsertti, Vastarannan siili esiintyy! Info här. / Infoa tästä.

Trollhättan:

24/2 kl. 14: Barnteater & pyssel på N3. Lastenteatteria & askartelua N3:lla. Info här. / Infoa tästä.

Översta fotot, ylin kuva: Brooke Lark on Unsplash