Kom och bygg din egen himmeli med oss! Vi använder papperssugrör för en modern tolkning av det traditionella finska hantverket himmeli (”oro” på svenska) och bjuder även på olika slags av dekorationsmaterial. Använd himmeli som juldekoration eller njut av dess grafiska former året runt – den sitter bäst på någon plats där den får svaja i fritt!

Workshop hålls på N3 Trollhättan (Nohabgatan 15) onsdagen den 28 november kl. 17-19.

Gratis! Drop-in! Facebook-eventet här!

Alla åldrar välkomna.

FIN I VÄSTs mall av en glittrande sugrörshimmeli. FIN I VÄST:in kimalteleva pillihimmelimalli.

Tule rakentamaan oma himmelisi meidän kanssa! Käytämme paperipillejä moderniin tulkintaan tästä suomalaisesta perinnekäsityöstä ja tarjoamme myös kaikennäköisiä koristelumateriaaleja. Käytä himmeliä joulukoristeena tai nauti sen graafisesta ilmeestä vuoden ympäri – himmeli sopii parhaiten sellaiseen paikkaan, jossa se voi pyöriä vapaasti ilmavirtauksien mukana!

Työpaja pidetään Trollhättanin N3:ssa (Nohabgatan 15) keskiviikkona 28. marraskuuta klo. 17-19.

Ilmainen! Drop-in! Facebook-tapahtuma tästä!

Kaikenikäiset tervetulleita.

Lär dig Himmeli - Flyer av N3 Trollhättan.

Lär dig Himmeli – Flyer av N3 Trollhättan.

Ylin kuva, översta fotot: Meghan Rodgers on Unsplash