Dags för en finfin finsk fikaträff i Trollhättan i anslutning till den finska biovisningen (Skratta eller dö/Suomen hauskin mies)!

Kom som du är och med de språkkunskaper du har. Vi pratar (minst) både finska och svenska. En chans att testa, fräscha upp eller lära dig finska och hänga med roligt folk plus få information om vad som händer på finska i kommunen!

Vi träffas i rum Knossos kl. 17.00 den 13 november precis utanför biosalongerna på Biograf Forum/Folkets Hus i Trollhättan. Vi bjuder på fika! Du behöver inte gå på filmen för att delta i fikaträffen!

Välkommen!

Fiikkahetki finskeille päivän suomalaisen elokuvan yhteydessä (Skratta eller dö/Suomen hauskin mies)!

Tule sellaisena kuin olet, kaikki ovat tervetulleita kielitaidosta riippumatta. Puhumme (ainakin) suomea ja ruotsia. Hyvä tilaisuus testata, päivittää tai treenata suomea sekä tavata muita! Samalla voit myös saada tietoa kunnan suomenkielisestä toiminnasta.

Tapaamme Knossos-huoneessa klo. 17.00 13. marraskuuta aivan elokuvasalien lähellä Biograf Forumin eli Fokets Husin tiloissa Trollhättanissa. Tarjolla fiikkaa! Sinun ei tarvitse mennä elokuviin osallistuaksesi Fin(n)fiikkaan.

Tervetuloa!