På svenska: Vill du använda eller öva din finska och träffa folk från Finland eller med finska rötter? Intresserar du dig även i någon konstform, kultur eller bara skulle vilja testa nåt roligt själv? Och samtidigt fika med andra? Eller helt enkelt få sitta ner med en kopp kaffe på en avslappnad mötesplats?

Häng med – Fin(n)fika är nåt finsk, nåt fint och naturligtvis fika! Alla åldrar välkomna. Vi kommer att ha ett tema vid varje tillfälle, men det är inget måste att delta i aktiviteter – det går fint att bara komma och fika och sällskapa lite.

Suomeksi: Haluaisitko käyttää tai harjoitella suomen kieltä ja tavata muita, joilla on suomalaiset juuret tai jotka tulevat Suomesta? Kiinnostaisiko sinua ehkä myös jokin taidemuoto, tai kulttuuri, ja haluaisit puuhailla jotakin hauskaa samalla kun fiikkaat muiden kanssa? Tai ehkä haluaisit vain istua alas kahvikuppi kädessä rennossa ilmapiirissä?

Tule mukaan – Fin(n)fika on jotain suomalaista, jotain kivaa ja tietenkin fiikkaa! Kaikenikäiset tervetulleita! Jokaisella tapaamiskerralla on teema, mutta aktiviteettiin ei ole pakollista osallistua – voit myös tulla paikalle vain nauttimaan fiikasta ja seurasta.

Plats / Paikka: Spelets Hus, Djurgårdsgatan 40

(Spårvagnshållplatser, raitiovaunupysäkit: Fjällgatan  & Stigsbergstorget)

Här är våra preliminära datum, håll även koll på Facebook för ändringar och  tema/innehåll!

Täältä löydät alustavat päivämäärät, pidä silmällä myös Facebookkia mahdollisten muutosten varalta sekä teeman / sisällön osalta!

Fin(n)fika Augusti – kickoff – 29/8 kl. 17.30-19.30

På svenska: Denna första träff går på temat kickoff, nystart och nyfikenhet! Vi sparkar igång den finska hösten med fika, snack på både finska och svenska och vill prata om vad som du skulle vilja ha för innehåll på framtida fikaträffar. Vi bjuder på fikat och har såklart dessutom både origamipapper, bokbyteslåda och ritmaterial på plats om du känner skaparlusten slå till! Drop in mellan 17.30-19.30

Suomeksi: Tämän ensimmäisen Fin(n)fikan teemana on kickoff, uudet kujeet ja uteliaisuus! Starttaamme suomalaisen syksyn fiikalla, kaksikielisellä jutustelulla suomeksi ja ruotsiksi sekä kyselemme, millaista sisältöä sinä haluaisit tuleville fiikkatreffeille syksyn aikana – tulemme fin(n)fiikkaamaan useamman kerran! Tarjoamme fiikkaa ja meillä on jopa origamipaperia, kirjanvaihtolaatikko ja piirustusmateriaaleja jos luova aalto pyyhkäisee ylitse juuri silloin! Drop in 17-30-19.30 ja kaikki ovat tervetulleita!

Fin(n)fika September / Syyskuu – 18/9 kl. 17.30-19.30
Fin(n)fika Oktober / Lokakuu – 1/11 kl. 17.30-19.30 (obs nytt datum!)
Fin(n)fika November / Marraskuu – 20/11- kl. 17.30-19.30 – JULKORTSPYSSEL!
Fin(n)fika December / Joulukuu – 6/12 kl. 17.30-19.30

 

Översta bild / Ylin kuva: Rachael Gorjestani