Dags för Göteborg i vårens workshopserie! Denna gången vi ska göra gummistämplar med inspiration från finsk design. Så börja redan klura på dina favoritmönster och grafiska element – kanske kan du rent av göra en stämpel baserad på dom! Ingen fara om du inte kommer på något, våra duktiga workshopledare utlovar inspiration!

Workshopen leds av Elin Molander och Hilda Grahnat. Elin är illustratör och konstnär, som även arbetar med animation och spelutveckling och workshopen tar plats på i hennes härliga butiks- och ateljeeutrymme Studio Björka vid Järntorget. Hilda är fotograf med ett imponerande instafölje och dessutom känns hon igen för Pet People Magazine som i sitt senaste nummer var på besök i Helsingfors.

OBS! Workshop är för dig mellan 15-30, föranmälan krävs, begränsat antal platser! (Över 30 men ändå sugen? Maila info@finivast.se så sätter vi dig på reservlista!)

När: Torsdag 17 maj kl. 17-20

Var: Studio Björka, Järntorgsgatan 6

Vad: Stämpelworkshop med tema finsk design (på svenska!)

Anmäl dig här senast 14 maj: https://goo.gl/forms/QlcCXVyc6Bckndi63

Pris: Gratis!

Stänpelworkshop med Elin Molander & Hilda Grahnat Foto: Hilda Grahnat

Stämpelworkshop med Elin Molander & Hilda Grahnat.  Foto: Hilda Grahnat

Nyt on Göteborgin vuoro meidän kevätworkshoppien ketjussa! Tällä kertaa teemme leimasimia kumista ja inspiroidumme suomalaisesta designista. Joten ala jo miettiä omia graafisia kuvio-suosikkejasi – ehkäpä niiden pohjalta voi syntyä leimasin!

Työpajan vetävät Elin Molander ja Hilda Grahnat. Elin on kuvittaja ja taiteilija, joka työskentelee jopa animaation ja pelisuunnittelun parissa, ja menemme hänen ihanaan putiikkiinsa ja työtilaansa Studio Björkaan lähelle Järntorgetia. Hilda on valokuvaaja, jolla on vaikuttava määrä seuraajia Instagramissa, ja hänet tunnetaan myös Pet People Magazinesta, jonka viimeisimmässä numerossa ollaan Helsingissä.

HUOM! Työpaja on sinulle 15-30 -vuotias, ennakkoilmoittautuminen vaaditaan, paikkoja on rajoitetusti! (Oletko yli 30 ja kiinnostunut? Meilaa info@finivast.se ja laitame sinut varauslistalle!)

Milloin: Torstaina 17. toukokuuta klo. 17-20

Missä: Studio Björka, Järntorgsgatan 6

Mitä: Leimasintyöpaja Suomi-teemalla, ruotsiksi

Ilmoittautumiset: https://goo.gl/forms/QlcCXVyc6Bckndi63

Hinta: Ilmainen!

 

Översta Fotot: Hilda Granath