Tack till alla som besökte vårt lilla kalas <3

Vi hade så roligt att glömde fota själv, men lyckligtvisfixade våra vänner från Gemenskap i Olikheter och GSN (Göteborgs finska unga) bildbevis åt oss!

Kiitos kaikille meidän pienten juhlien vierailijoille <3

Meillä oli niin hauskaa, että unohdettiin itse ottaa kuvia mutta onneksi meidän ystävät Gemenskap i Olikheteristä ja GSN:stä (Göteborgin suomalaiset nuoret) fixasivat kuvatodisteet meidän puolesta!

Firade Fin i Väst som fyller 2 år! Tog med ett finskt ord på begäran av Raisa och Martta, jag valde ”revolution”: VALLANKUMOUS! Matchade presenten ”100% Kamp”📕✨. Hälsade också på Jesper Svensson från VGR, avdelningen för mänskliga rättigheter. Tack för fikat och bra jobbat hörni @finivast! 💘 #gemenskapiolikheter #svensktteckenspråk #minoritetsspråk #abf #abfvästragötaland #abfvgkultur #arvsfonden #folkbildning #finska #vallankumous #finiväst Syntolkning: Kollage med 5 bilder. 1) Lovisa håller i ett kort med texten ”Vallankumous! Kärlek till Martta och Raisa från GIO-gänget”. 2) Mingelbild med Raisa, Martta, Jesper. 3) Närbild på Lovisa med ordet ”Vallankumous”. 4) Martta och Raisa ler stort in i kameran. 5) Martta öppnar paketet med boken ”100% Kamp”.

Ett inlägg delat av Gemenskap i olikheter (@gemenskap_i_olikheter)

Om du missade kalaset kan du lyssna på förstämningen och hur satsningen ligger till på Sisuradio där förträffliga Ulla Rajakisto ringde oss redan på morgonen. Från själva festligheten finns även en stund förevigad på radio av Johanna Dickson gjorde och den hittar du här.

Jos juhlat jäivät välistä, ennakkotunnelmia ja hankkeen kuulumisia voi kuunnella myös Sisuradiosta, josta maan mainio Ulla Rajakisto soitteli meille jo aamusta! Itse juhlista puolestaan löytyy Johanna Dicksonin tekemä radiopätkä täältä.

Översta fotot: Martta Partio