FIN I VÄST och Konstmuseet i Skövde håller en rolig workshop i stop motion-animation!

Vi tar avstamp i konsten, Tove Jansson samt roliga finska ord och låter fantasin föra oss vidare på resan. Elin Molander berättar hur hon brukar jobba och visar exempel från egna verk – därefter får du skapa själv!

Elin Molander är illustratör och animatör, verksam i Göteborg. Hon jobbar inom ett stort fält, från speldesign till konst. Molander är utbildad på Konstfack och har bland annat ställt ut på Liljevalchs vårsalong. Animationer gör Elin både i program som Adobe After effects och genom att använda sig av stillbildskamera och stop motion.

Gratis! Vi bjuder på fika!

Torsdag 26 april kl 16-19
Konstmuseet, Skövde Kulturhus
För dig mellan 15 och 30 år

Anmälan senast 23 april via: https://goo.gl/forms/3sF24NjdQMn9xnaa2

Elin Molanders animation Hatten! Elin Molanderin animaatio Hatten!

Suomeksi:

FIN I VÄST ja Skövden Taidemuseo pitävät hauskan stop motion -animaatiotyöpajan!

Otamme lähtökohdaksi taiteen, Tove Janssonin sekä hauskoja suomalaisia sanoja ja annamme mielikuvituksen kantaa meitä eteenpäin. Elin Molander kertoo omista työskentelytavoistaan ja näuttää esimerkkejä omista töistään, jonka jälkeen pääset itse kokeilemaan!

Elin Molander on kuvittaja ja animaattori, joka vaikuttaa Göteborgissa. Hän työskentelee laaja-alaisesti aina pelisuunnittelusta taiteeseen. Molander on opiskellut Konstfackissa ja hänen töitään on ollut esillä muun muassa Liljevalchsin kevätnäyttelyssä. Animaatioita Elin työstää ohjelmilla kuten Adobe After effects sekä käyttämällä stillikuvakameraa ja stop motion -tekniikkaa.

Ilmainen! Tarjoamme fiikkaa!

Torstaina 26. huhtikuuta klo. 16-19
Konstmuseet, Skövde Kulturhus
Sinulle, joka olet 15-30 -vuotias!

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 23. maaliskuuta: https://goo.gl/forms/3sF24NjdQMn9xnaa2