I Uddevalla visas Lauri Mäntyvaaras Tjocka Ögonfransar gratis på Bohusläns Museum!

Så, skriv upp tisdagen den 6 mars, klockan 17.30 så ses vi där! Filmen är en komedi om kärlek, anarkism och vänskap med inslag av surrealism och tillåten från 7 år. Är du mellan 15-30 kan du dessutom anmäla dig med på Popkorni Filmklubb och få både lite snacks och filmsnack på köpet!

Om filmen sägs:

Kärleksrebellerna är redo för strid. Satu och Heidi bedriver en anarkikampanj för att sabotera ytliga sommarbröllop. Kärleken är inte till salu!

Men så blir Heidi upp över öronen kär i det heta hockeylöftet Lauri Mäntyvaara. Plötsligt blir Satu ensam med sin revolution och måste fatta ett beslut om vad det är hon egentligen vill – och om detta är något man vågar jaga efter.

Lauri Mäntyvaaras tjocka ögonfransar är Hannaleena Haurus debutfilm, en knasig komedi där övernaturliga element blir en helt naturlig del av handlingen. En fullträff av Finnish Weird.


OBS! Filmen kommer att visas med svensk text! HUOM! Elokuva esiteteään ruotsiksi tekstitettynä!

Suomeksi:

Lauri Mäntyvaaran tuuheet ripset -elokuvan ilmaisnäytös Uddevallassa Bohuslänin Museossa!

Kirjoita siis ylös 6. maaliskuuta ja näemme siellä klo. 17.30! Elokuva on komedia ja se kertoo rakkaudesta, anarkiasta ja ystävyydestä jopa surrealistisin keinoin, ja näytös on sallisttu yli 7-vuotiaille. Jos olet 15-30 -vuotias, voit lisäksi ilmoittautua mukaan Popkorni-filmiklubiin niin saat kylkiäisenä vielä naposteltavaa ja jutusteltavaa elokuvan jälkeen!

Elokuvasta:

”Omaa polkuaan kulkevat bestiskapinalliset Satu ja Heidi sabotoivat pinnallisia kesähäitä, koska vannovat ettei rakkaus ole kaupan – kunnes Heidi ihastuu päätä pahkaa kuumaan lätkälupaukseen Lauri Mäntyvaaraan. Satu jää yhtäkkiä yksin vallankumouksensa kanssa ja joutuu päättämään, mitä hän oikeasti haluaa. Ja uskaltaako sitä tavoitella.

Lauri Mäntyvaaran tuuheet silmäripset on Hannaleena Haurun ensimmäinen pitkäelokuva, hersyvä komedia, jossa yliluonnolliset elementit ovat luonnollinen osa tapahtumia. Todellinen täysosuma Finnish Weirdia!”

 

Filmen visas i samarbete med: Bohusläns Museum & Filmis. Med stöd av Västra Götalandsregionens kulturnämnd.

Foto: Ur Lauri Mäntyvaaras Tjocka Ögonfransar