Är du mellan 18-30 och har finska rötter, bor i Västra Götaland och vill se en finsk film tillsammans med oss?

Söndagen den 4 februari kl. 14.00 har vi ett begränsat antal biljetter till den ”melankoliskt komiska” dokumentären Entrepreneur på Göteborg Film Festival. Vi bjuder på din resa hit med kollektivtrafik (vi ersätter utlägg mot kvitto) och efter filmen bjuder vi på fika/mat och möjlighet att diskutera filmen! Mer detaljer får du när du anmält dig!

Föranmälan krävs – gör det via detta formuläret nedan. Anmäl dig senast MÅNDAG 29 JANUARI. (Är det fullt kan du maila oss på info@finivast.se för att bli satt på en reservlista!) Får du förhinder – hör av dig så snart du kan så någon annan kan få din biljett!

Kan du inte denna gång men är sugen på filmhäng – håll utkik efter våra filmklubbsträffar i Göteborg, Borås, Uddevalla, Trollhättan, Mariestad och Skövde under februari-mars, mer info kommer inom kort.

 

Oletko 18-30 -vuotias suomalaistaustainen, asut Länsi-Götanmaalla ja haluat meidän kanssa leffaan katsomaan suomalaista elokuvaa?

Tule mukaan sunnuntaina 4. helmikuuta klo. 14 – meillä on rajoitettu määrä lippuja ”melankolisen koomisen” Entrepreneur -dokumentin näytökseen Göteborgin Film Festivaleilla! Näytöksen lisäksi voimme tarjota matkat julkisilla kulkuneuvoilla (korvaus kuittia vastaan) ja filmin jälkeen tarjoamme fikat/ruoat sekä mahdollisuuden jutella filmistä! Lisäinformaatiota tulee mukaan ilmoittautuneille,

Pakollinen ennakkoilmoittautuminen ylläolevan lomakkeen kautta vaaditaan. Ilmoittaudu mukaan viimeistään MAANANTAINA 29. TAMMIKUUTA. (Jos kaikki paikat ovat jo menneet, voit meilata meille info@finivast.se niin pääset jonotuslistalle peruutuspaikkojen varalta!) Jos et pääsekään osallistumaan, ilmoita meille niin pian kuin voit jotta voimme antaa paikkasi eteenpäin!

Jos tapaaminen jää tällä kertaa välistä mutta suomalaiset leffat ja filmihengailu kiinnostaa, pidä silmällä meidän tulevia filmiklubitreffejä Göteborgissa, Boråsissa, Uddevallassa, Trollhättanissa, Mariestadissa ja Skövdessa helmi-maaliskuussa! Lisätietoja tulossa pian.

 

Evenemanget görs med stöd från Västra Götalandsregionens Kulturnämnd.

Foto: Entrepeneur