Halloj Mariestad!

FIN I VÄST tar tåget till er och vill träffa just dig! Kom och häng med oss, eller kom iallafall och kolla på finsk film, gratis såklart! Filmen är en roadmovie-komedi med ett oväntat par – Udda Vänner! Precis perfekt för en torsdagskväll i september!

Dag: 14 september 2017

Tid: 17.00 mingel & snacks; 17.30 Udda Vänner (textad på svenska)

Plats: Sal K5 på Vadsbogymnasiet.

Facebookevent hittar du här!

TRAILER – I Mariestad visas filmen med svensk text!

Hellou Mariestad!

FIN  I VÄST reissaa paikalle ja haluaa tavata just sut, tule hengaamaan meidän kanssa tai ainakin katsomaan suomalainen leffa – ilmaiseksi, tottakai! Luvassa roadmovie-komedia Saattokeikka, jossa seikkailee odottamaton duo! Loistavaa viihdettä syksyiseen torstai-iltaan.

Päivä: 14. syyskuuta

Aika: 17.00 mingel & snacks; 17.30 Saattokeikka (tekstitys ruotsiksi)

Paikka: Sali K5, Vadsbogymnasiet

Facebook-event täällä!