Kolla in denna fina video/låt från Månskensbonden, enligt pressmeddelandet handlar det om drömmar och nattbilkörning:   ”Den öppna landsvägens möjligheter förknippas ofta med den amerikanska drömmen och när österbottningen tar körkort är förväntningarna stora att världen även där ska öppnas upp i gammal Kerouac-anda.”

Lyssna in och kom och se den live på Finntastic på fredag!

Tsekkaa tulenuusi Månskensbonden-musavideo ja lämmittele tunnelmaa perjantain Finntasticiin!

Tämä uusi pläjäys kertoo unelmista ja yöajelusta: ”Loppumattomat maantiet ja niiden tuomat mahdollisuudet yhdistetään usein amerikkalaiseen unelmaan, ja kun pohjanmaalainen ajaa ajokortin, odotukset ovat suuret – maailman pitäisi silloinkin aueta vanhassa kunnon Kerouac-hengessä.”

Månskensbunden livenä @ Finntastic GBG!

 Foto: Frank A Unger