Pintandwefall är ett garagerockband med stänk av riot grrrl och indepop från Tammerfors. Rocknroll-traditionen trogna har medlemmarna valt matchande artistnamn och består av Crazy Pint, Cute Pint, Dumb Pint & Tough Pint.

 

Dumb Pint startade gruppen till ett bandmaraton på Vaskivuorens gymnasie 2006, det hela var menat att vara ett engångskonstprojekt men de var helt enkelt för populära och bandet är fortfarande igång med fullt ös. Från starten har de utmanat sig själva genom att välja instrument de inte behärskade och fortfarande byts det instrument hejvilt under spelningarna. Vi ser fram emot att se vad de har att bjuda på under Finntastic den 28 april!

 

SUOMEKSI:

Pintandwefall on tamperelaistunut garagerock-bändi maustettuna riot grrrl -asenteella ja indiepopilla. Rokkimimmien henkeen jäsenet ovat myös ottaneet käyttöönsä mätsäävät artistinimet ja lavalla nähdään siis Crazy Pint, Cute Pint, Dumb Pint & Tough Pint.

 

Dumb Pint perusti ryhmän Vaskivuoren lukion bändimaratonia varten vuonna 2006 ja tarkoitus oli, että bändi olisi yhden keikan projekti. Nelikko oli kuitenkin niin suosittu, että bändi jatkoi taivaltaan ja soittaa edelleen. Alusta asti he ovat myös haastaneet itseään valitsemalla sellaisia soittimia, joita eivät ole aikaisemmin soittaneet, ja he edelleen vaihtelevat instrumentteja jopa kesken esiintymisen. Odotamme jo innolla, millaisen shown he heittävät Finntasticissa 28. huhtikuuta!

Kolla in Pintandwefalls egen websida! / Kurkkaa kotisivut!

Lyssna på Pintandwefall på Spotify! / Kuuntele Spotifyssa!

 

Foto: Heta Saukkonen

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara