Kom och fika & kolla på film i Trollhättan på Biograf Forum tisdagen 11 april! Tule mukaan fiikkaaman & katsomaan elokuvaa Trollhättanissa tiistai 11. huhtikuuta!

PROGRAM/ OHJELMA:

15.00 – 17.00:  fika i rum Kronos/ Pääsiäisaskartelu & fika Kronos-huoneessa. (PYSSEL INSTÄLLT – ASKARTELU PERUTTU)
17.00 – 18.30: Bio: Risto Räppääjä & den snåle från Sevilla / Risto Räppääjä & Sevillan saituri – Finskt tal & svensk text!


Biljetter: 20kr/styck innehåller pyssel, fika & film – beställ HÄR eller 0520-42 25 00.

Liput: 20kr/kpl sis. askartelu, fika & elokuva TÄÄLTÄ tai 0520-42 25 00


Eventet rekommenderas från 7 år! Tapahtumaa suositellaan yli 7-vuotiaille! Hitta oss även på Facebook / Tapahtuma myös Facebookissa.

Om filmen – äventyrskomedi & musikal:

En förbluffande överraskning väntar på Risto Rappare! Han får veta att han ensam kommer att ärva en avlägsen släkting som bor i Sevilla. Mannen, som levt oerhört snålt i sitt slott, har en enorm förmögenhet som snart kan tillhöra Risto. Därför ska Risto skolas till en belevad herre som skulle kunna passa in i hovet, men det är lättare sagt än gjort. Nelli börjar misstänka att allt inte är som det ska, och bestämmer sig för att agera. Det stora mystiska huset i Sevilla är fyllt med gastkramande hemligheter och besynnerligt tjänstefolk.

Filmistä – Seikkailuelokuva & musikaali:

Risto Räppääjää odottaa ällistyttävä yllätys! Hän saa kuulla olevansa kaukaisen sukulaisensa tuleva perijä. Sevillassa asuva saita mies on kerännyt valtavan omaisuuden mahtavine linnoineen ja pian tuo kaikki olisi Riston. Niinpä rasavillistä Ristosta pitää koulia hienotapainen nuori herra, jonka käytös kelpaisi vaikka hoviin, mutta se ei olekaan ihan helppoa. Nelli alkaa kuitenkin epäillä, että kaikki ei ole ihan sitä miltä näyttää ja päättää toimia. Tuo suuri salaperäinen talo, johon Risto menee sukulaistaan tapaamaan, onkin täynnä hiuksia nostattavia salaisuuksia, omituisine palvelijoineen. Riemukas seikkailu tempaa jännittäviin kiemuroihinsa myös Rauha-tädin, Elvin ja Lennartin.