Designern Jenny Holmlund aka JENNYVEXALA både berättar och visar hur hon skapar, hur man kan tänka kring att göra nytt av gammalt och hur kopplingen till finska hembyn tar uttryck. Du kommer också kunna testa själv!

Utöver detta – ett kort tal av Mariya Voyvodova (S), kommunalråd samt Eva Rice (M), ledamot i kulturnämnden och därefter härligt mingel med fika.

Plats: Röhsska Museet

Tid: 15.00 – 17.00

Dag: 24 februari

Entré: GRATIS!

Facebookevent hittar du här!

Keps Ulrika av JENNYVEXALA

Muotisuunnittelija Jenny Holmlund JENNYVEXALA-merkin takaa kertoo luomisprosessistaan ja esittelee työtapojaan. Tule kuulemaan kuinka tehdä vanhasta uutta ja millainen yhteys Jennyllä on suomalaiseen kotikyläänsä Vexalaan.

Lisäksi kunnallisneuvos Mariya Voyvodovan (S) ja kulttuurineuvoston jäsenen Eva Ricen (M) lyhyt puhe, mukavaa vapaamuotoista seurustelua ja kahvitus.

Paikka: Röhsska Museet

Aika: 15.00 – 17.00

Päivä: 24 helmikuuta

Hinta: ILMAINEN!

Facebook-sivut tässä!

 

Arrangeras av Röhsska museet i samarbete med Finska förvaltningsområdet i Göteborgs Stad, GSN och FIN I VÄST. / Tapahtuman järjestää Röhsska yhteistyökumppaneinaan Göteborgin kaupungin suomen kielen hallinto-alue, GSN ja FIN I VÄST.

Bilder: JENNYVEXALA