Kom och träffa andra unga med finska rötter från hela Sverige! Sverigefinska ungdomsprojektet ”Tro, hopp & drömmar – Usko, toivo & unelmat” kommer till Göteborg och Ungas Röst och FIN I VÄST bjuder in dig som är ung & har finska rötter att delta i en avslappnad och rolig träff! Fika med finsk smak, filmquiz och besök av regissören Visa Koiso-Kanttila, aktuell med Star Boys som visas på Göteborg Film Festival.

Eventet är gratis & vi bjuder på maten – enda kravet är att du är nånstans mellan 15 – 30 år och anmäler dig här: https://goo.gl/forms/zZpsqeAUD73naaOo2 . Obs! begränsat antal platser!
Plats/Paikka: Café Nina, Karl Johansgatan 5, Göteborg
Tid/Aika: 17 – 19
Dag/Päivä: 4 februari

Tule tapaamaan muita suomalaistaustaisia nuoria eripuolilta Ruotsia! Ruotsinsuomalainen nuorisoprojekti UTU (Usko, toivo & unelmat) saapuu Göteborgiin ja Nuorten äänet & FIN I VÄST kutsuu mukaan myös sinut, suomalaistaustainen nuori – tule siis osallistumaan rentoon ja hauskaan tapaamiseen! Fiikat suomalaisilla mauilla, elokuvaohjaajan vierailu (Visa Koiso-Kanttila – Kaiken se kestää) & film-quiz!

Tapahtuma on ilmainen & tarjoamme ruuat – ainoa vaatimus on että olet noin 15-30 vuotias ja ilmoittaudut mukaan tästä:  https://goo.gl/forms/zZpsqeAUD73naaOo2 . Huom! Paikkoja on rajoitetusti!

 

Foto: Ur filmen Star Boys / Elokuvasta Kaiken se kestää.