Det är igen dags för filmmingel i Trollhättan! Denna gången presenterar Folkets Hus och FIN I VÄST den finska komedin Onnenonkija – Gold Digger (på finska med svensk text) och alla som köper biljetter får gratis popcorn & dryck. Kom gärna en timme före visningen för att hänga, prata eller kanske lära dig lite finska & såklart för att lägga vantarna på  dina popcorn.

Datumet att skriva upp är den 15:e november, minglet börjar 17.00 och vi håller till precis utanför biosalongen och filmen sätter igång klockan 18.00.

Biljetterna kostar 105 kronor och du köper dem via Biograf Forum här.

Facebookevent hittar du här!

Om filmen:

Gold Digger är en komedi om en tjej som inte klarar av att vara fattig och om en kille som inte klarar av att vara rik.

Bloggaren Marja (Minka Kuustonen) är beredd på att göra vad som helst för att hennes blogg skall bli populär, men än så länge har det inte gått så bra – det verkar som om pengarna bara försvinner. Men så träffar hon Olavi (Olavi Uusivirta), som kommer från en rik familj men vill bara leva ett normalt liv.

 

Onnenonkija – Gold Digger -trailer, tyvärr utan textning, men filmen kommer att visas på finska med svensk text.

On taas Trollhättanin Movie-mingelin aika! Tällä kertaa Folkets Hus ja FIN I VÄST tarjoavat suomalaisen komedian Onnenonkija ja kaikki lipun ostaneet saavat kaupan päälle popcornit & juoman. Tule ihmeessä paikalle tuntia ennen näytöstä hengailemaan ja juttelemaan, saatat vaikka oppia jonkin suomenkielisen sanan! Tai ainakin voit aloittaa popcornin mässyttämisen hyvissä ajoin.

Merkkaa siis kalenteriin 15. marraskuuta, mingel alkaa klo. 17.00 ja hengailemme aivan elokuvasalin edustalla kunnes näytös alkaa klo. 18.00.

Liput maksavat 105 kr / kappale ja voit ostaa ne Biograf Forumin kautta.

Tapahtuman Facebook-event löytyy puolestaan täältä!

Elokuvasta:

Onnenonkija on komedia tytöstä, joka ei osaa olla köyhä ja pojasta, joka ei osaa olla rikas.

Lifestyle-bloggaaja Marja (Minka Kuustonen) ei saa blogiaan lähtemään lentoon, vaikka yritys on kova. Rahaa menee, mutta sitä ei vain tule. Marja törmää Olaviin (Olavi Uusivirta). Olavi on syntynyt kultalusikka suussa, mutta hän haluaa vain olla ihan tavallinen.