Hej alla! Vi i FIN I VÄST vill bara snabbt tacka er som kom och minglade med oss innan den finska filmen Kätilö i Trollhättan och Iiiris Viljanens spelning i Borås! Det åts Mariannegodisar, popcorn och diskuterades kring vilka språk man kunde och vi i temater tyckte det var enormt kul att träffa er alla! Hoppas vi ses snart igen!

popcorn

Tack även till Trollhättans stad för popcorn & läsk, Fazer för godiset och ett stort tack Folkets Hus/Biograf Forum i Trollhättan samt Borås Kulturhus & Pussel Borås för att vi fick vara med på era event!

Här är en kort snutt av den fina spelningen Iiris Viljanen bjöd på:

 

Kiitos Trollhättan & Borås!

Hei kaikki! FIN I VÄST haluaa kiittää kaikkia teitä, jotka tulitte ja juttelitte kanssamme ennen Kätilö-elokuvaa Trollhättanissa ja Iiris Viljasen keikkaa Boråsissa! Söimme Marianne-karkkeja Boråsissa, popcornia Trollywoodissa ja puhuimme, mitä kieliä kukakin osaa ja meistä oli älyttömän kiva tavata teitä kaikkia! Toivottavasti näemme taas pian!

Kiitos myös Trollhättanin kaupungille poppareista & limppareista, Fazerille karkeista ja vielä iso kumarrus Folkets Hus/Biograf Forumille Trollhättanissa sekä Boråsin Kulttuuritalolle & Pussel Boråsille että saimme olla mukana tapahtumissa!

Kurkkaa myös videoklippi yläpuolelta Iiris Viljasen keikalta -mikä tunnelma!