Du är hjärtligt välkommen på familjedag vid natursköna Ryrsjön den 12 juni mellan klockan 12 – 19! Det kommer att finnas mängder av aktiviteter men också möjlighet att bara ta en kaffe och passa på att prata finska eller svenska med nya bekantskaper! Så, ta med en picknickkorg, filtar att sitta på och om vädret tillåter – baddräkt och handduk och styr kosan mot Ryrsjön!
 
Det bjuds på:
Lekstund mellan 13.00 – 14.00
Ritstuga för barn i alla åldrar
Sagostund på finska och/eller svenska för de yngre
Fiskeworkshop
Avslappningsövning för de vuxna
 
Det kommer att finnas korv, kaffe och bulle till försäljning av IB Trollhättans FF!
 
Lokalerna är tillgänglighetsanpassade.
 
PS: Visa gärna på vårt Facebook-event om du vill delta, och bjud gärna in dina vänner!
Olet sydämellisesti tervetullut viettämään perhepäivää luonnonkauniiseen maisemaan Ryrsjöhön 12 kesäkuuta kello 12 ja 19 välillä! Paikalta löytyy monenlaista aktiviteettia, mutta myös mahdollisuus vain nauttia kupponen kahvia ja jutella suomeksi tai ruotsiksi uusien tuttavuuksien kanssa! Pakkaa siis mukaan piknik-kori, vilttejä ulkona istuskeluun sekä jos sää sallii niin toki myös
uima-asu ja pyyhe kainaloon ja sitten vain suunnaksi Ryrsjön!
Ohjelmassa:
Leikkitunti klo. 13-14.00
Piirustuspaja kaikenikäisille lapsille
Satutunti suomeksi ja/tai ruotsiksi perheen pienimmille
Kalastusta ja onkimista
Rentoutusharjoitus aikuisille
IB Trollhättans FB on paikalla myymässä makkaraa, kahvia ja pullaa!
Tilat ovat myös pyörätuoliystävälliset.