På söndag kan du njuta av en finsk eftermiddag på mysiga Café Nina i Majorna. På scen står Anna Heikkinen & Larisa Ljungkrona som med hjälp av dragspel och sång bjuder på finsk tango. På menyn står givetvis finska klassiker som karelska piroger (med äggsmör!), korvsoppa och blåbärspaj. Endast förbokningar – klicka här för Facebookeventet där du hittar mer info: Finsk eftermiddag på Café Nina

***

Sunnuntaina voit nauttia suomalaisesta iltapäivästa mukavassa Café Ninassa. Anna Heikkininen & Larisa Ljungkrona tarjoavat laulun ja haiturin säestyksellä suomalaista tangoa. Myös ruokalistalla on tietysti suomalaisia klassikoita kuten karjalanpiirakoita (ja munavoita!), makkarasoppaa ja mustikkapiirakkaa. Ainostaan ennakkovarauksella mukaan, tästä linkistä löydät kaikki tärkeät tiedot: Finsk eftermiddag på Café Nina

Foto: Magnus Lorentzson